IBL3000

IBL3000 ble utviklet i nært samarbeid med en kunde, som hadde behov for å operere en tørrisblåsemaskin i et miljø med mange utfordringer. Effektiv størrelse og enkelhet i bruk samt styrke og holdbarhet, var de viktigste egenskapene. Med en bredde på bare 400 mm kan IBL3000 lett flyttes inn og rundt i trange områder, og spesielt mellom maskiner i produksjonslokaler. Dette gjør det mulig for operatøren å komme nærmere rengjøringspunktet, og dermed være i stand til å arbeide med kortere blåseslanger, noe som igjen gir et bedre rengjøringsresultat.

Tørrisbeholderens kapasitet


Selv om maskinen er smalere, betyr ikke det at du kan fylle mindre tørris i beholderen. Du kan fylle mer enn 25kg tørris i trakten på IBL3000, noe som for de fleste bruksområder betyr mer enn 30 minutters drift før etterfylling. Trakten kan demonteres på mindre enn 10 minutter hvis service er nødvendig.


Pris er viktig


Et annet parameter er selvfølgelig prisen. IBL3000 leveres som basismodellen med oppgraderingsmuligheter på f.eks. dysestativ og slangestativ. Den kommer videre med 7 meter slange, et kort dysemunnstykke, og 3 dyseinnsatser som standard.Velkjente fordeler


IBL3000 har selvfølgelig alle egenskapene vi kjenner fra forgjengeren IBL4000. Store punkteringsfrie hjul, ekte 1" luftflyt gjennom alle deler, kun FESTO-komponenter og 7 meter slange etter ditt valg (lettvekts PU eller teknisk gummi).


Dimensjoner


Bredde: 400mm

Høyde: 1110mm

Lengde: 780mm

Vekt: 80kg


Promo-videoer

IBLmini

IBL3000

SISTE NYTT

Fjern sinkaske ved varm-galvanisering

Blås med tørris for å fjerne sinkaske etter varmgalvanisering.


  • Økt lønnsomhet
  • Ingen overflateriper
  • Bedre sluttprodukt

Dysestativ

Hold orden på dine dyser, med det nye dysestativet til IBL3000.


  • Enkel ettermontering
  • Ryddig og praktisk